Sportstimulering op een vernieuwende manier in uw gemeente!

De interactieve speelmuur X-Wall blijft een grote trekker voor kinderen. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van uw gemeente of sportbedrijf. Denk hierbij aan het verwerken van de buurtsportcoaches in de game met uw huisstijl.

De interactieve speelmuur werkt erg gemakkelijk voor de beheerders en voor de gebruikers. Met één druk op de knop wordt de muur aangezet en is die speelklaar. De gebruikers kunnen eenvoudig van spellen verwisselen. Na afloop van elk spel hebben ze de mogelijkheid om terug te gaan naar het interface waar alle spellen staan. Door de bal te gooien op het spel wat ze willen spelen wordt het spel geselecteerd. De muur kan hierdoor gerust zonder begeleider de hele dag bespeeld worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Unieke attractie

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw indoor speeltuin. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

Constant vernieuwing

Elk jaar worden er minimaal 15 games ontwikkeld en deze worden op afstand doorgevoerd op de X-Wall. Kinderen die uw indoor speeltuin bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

Bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren. Wie haalt de hoogste score door de meeste antwoorden te raden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Interesse om de interactieve speelmuur aan te schaffen of om te huren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag