Elke dag speelplezier met de X-Wall bij Vakantiepark de Witte Berg!

Inmiddels staat onze nieuwe interactieve sportmuur X-Wall alweer ruim 2 weken op Vakantiepark de Witte Berg in het Twentse Ootmarsum. In samenwerking met Animatie Compagnie is de Witte Berg uitgekozen als pilotlocatie voor de X-Wall.

De muur staat in een schuur die niet meer gebruikt werd en is volledig omgetoverd tot een interactieve binnenspeelplaats.  De kinderen weten inmiddels de weg naar de X-Wall te vinden en elke dag wordt er volop gespeeld.

Wat is de X-Wall?

De X-Wall is een gigantisch touchscherm van 4 x 2 meter. De maten van de X-Wall kunnen wij aanpassen naar uw wens. Met infraroodsensoren worden de ballen op de muur gedetecteerd. Het beeld wordt geprojecteerd met een krachtige beamer voor een optimale kwaliteit. Vanwege het gebruik van een beamer kan de muur alleen indoor geplaatst worden.

Teun en Jet zijn verwerkt in de games!

Teun en Jet zijn de animatietypetjes van Camping de Witte Berg. Voor Vakantiepark de Witte Berg is er een interface op maat gemaakt waardoor de kinderen zelf gemakkelijk van spellen kunnen verwisselen. Daarnaast zijn er twee games aangepast, namelijk Duck Shooters en Square Game met onder andere animatiefiguren Teun en Jet erin verwerkt. Naast deze games kunnen kinderen volop hun sporttalenten testen met Fruit Crush, Animal Memory, Find the Difference en Fruit Boom.  

Uitdaging voor iedereen!

Kinderen kunnen elke balsport beoefenen op de muur! Zo zijn er diverse kinderen die voetballen, handballen en zelfs tennissen tegen de muur. De enthousiaste reacties van de kinderen gaan de hele camping over.  Hieronder enkele leuke reacties van de kinderen.

‘’ Gaat de televisie niet kapot als ik ertegenaan schiet?’’
‘’ Ik moet over een half uur weg want ik mag niet te lang op een tablet spelen.’’

De X-Wall op uw camping, speelparadijs of kantoor?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een eigen X-Wall? De interactieve sportmuur is inzetbaar voor éénmalige evenementen, een langere periode of voor een vaste opstelling. Bekijk hieronder de mogelijkheden.