Digital Sports Day Rotterdam X-Wall

In Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam vindt de Digital Sports Day plaats. Evenementenbureau Agency X was op zoek naar een toffe activatie gericht op gamen en bewegen en kwamen uit bij ons. Ze waren op zoek naar de meest gave sportattractie en hun oog viel al snel op de X-Wall.

Het beloofde een hele klus te worden want de X-Wall staat gemonteerd op een aanhanger en deze moest door een smalle deur. X-perience Events houdt van een uitdaging en kwam al snel met een oplossing. De muur demonteren van de aanhanger en deze monteren aan een truss systeem. Het kostte een aantal uren extra knutselwerk, maar nu kan de X-Wall in ieder geval bij dit mooie evenement staan.

Digital Sports Day:
Tussen 12:00 en 16:00 uur kunnen de bezoekers van Winkelcentrum Zuidplein deelnemen aan drie verschillende attracties waaronder de X-Wall. Vlak naast de X-Wall was Royston Drenthe (oud Feyenoord en Real Madrid) handtekeningen aan het uitdelen. Elk uur konden de kinderen een mooie prijs winnen. Er zijn twee spellen gecustomized voor het evenement waaronder de Square Game en Duck Shooters. Ook Fruit Crush werd op het programma gezet door Agency X. Hieronder de prijswinnaars:

12:00 – 13:00: Erkan 312 punten (Fruit Crush)
13:00 – 14:00: Mauricio 14 punten (Digital Sports square game)
14:00 – 15:00: Fahrid 18 punten (Digital Sports target game)
15:00 – 16:00: Tim 405 punten (Fruit Crush)

Bedankt Agency X en Winkelcentrum Zuidplein!