Sutu meets …

De Yalp Sutu heeft inmiddels al veel bekende sterren uitgedaagd en er komen er nog veel meer bij. Wekelijks daagt de Sutu een bekende Nederlander uit bij de Eretribune op Fox Sports en ook tijdens de vele evenementen.

Xherdan Shaqiri

Tijdens de Coca Cola junior league in Bern mocht de aanvoerder van X-perience events het opnemen tegen Zwitsers international Xherdan Shaqiri. Met het spel multiplayer Sutu werd het spannend, maar uiteindelijk ging Shaqiri als winnaar uit de strijd.

Coca Cola

Raemon Sluiter

De voormalig Nederlandse tennisser trad in 1996 toe tot de professionals. In 2009 stopte hij definitief met professioneel tennissen. Zijn hoogste positie was 98 in de wereldranglijst. Hij was de eerste deelnemer die werd uitgedaagd op de Sutu tijdens de Eretribune op Fox Sports.

Fox sport

Eddie Zoëy

Eddie Zoëy is een bekende Nederlandse televisie- en radiomaker en muzikant. Hij werkte onder andere voor BNN en RTL en had programma’s zoals Take me out, Wedding Crasher en Expeditie Robinson. Hij mocht tijdens de uitzending Eretribune van Fox Sports een poging wagen op de Yalp Sutu.

Fox sport

Joey van den Berg

Joey van den Berg is een Nederlands voetballer. Hij speelt momenteel bij SC Heerenveen. Eerder voetbalde hij onder andere bij de voetbalclubs PEC Zwolle en Go Ahead Eagles.

Fox sport

Leo Alkemade

Leo Alkemade is een Nederlands acteur, schrijver en cabaretier. Leo Alkemade is bekend door onder andere zijn vertoningen in het programma komt een man bij de dokter. Ook heeft hij nog een seizoen in Goede tijden, Slechte tijden gespeeld.

Fox sport

Tijs van den Brink

Tijs van den Brink is een Nederlands journalist en presentator. Tijs van den Brink is een van de presentatoren van het praatprogramma Knevel en van den Brink op Nederland 1. Ook presenteert hij het programma Adieu God? dat te zien is op Nederland 2.

Fox sport

Syb van der Ploeg

Syb van der Ploeg is een Nederlands zanger, componist en tekstschrijver. Hij speelde in de musical Rembrandt. Ook toerde hij langs de theaters met de voorstelling Sonneveld voor altijd om de liedjes van Wim Sonneveld gehore te brengen.

Fox sport

Thijs Zonneveld

Thijs Zonneveld is een voormalig Nederlands beroepswielrenner. Nu werkt hij als journalist en schrijver bij het Algemeen Dagblad. Ook is hij analist bij NOS.

Fox sport