Interactieve sportmuur Sutu

De hedendaagse jeugd vraagt om speloplossingen die bij deze tijd passen. De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De voetbalmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke wijkvoorziening, maar ook voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau.

De interactieve sportmuur bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. Via de 3G-verbinding worden doorlopend nieuwe spellen op de Yalp Sutu geüpload die het product vernieuwend houden.

Meer informatie over de Yalp Sutu is te vinden op de website van Yalp.

De Yalp Sutu in de openbare ruimte? 3 redenen:

De Yalp Sutu verveelt nooit! Het grote voordeel van interactief spelen is dat de content aan te passsen is aan de doelgroep en doorlopend vernieuwd wordt. De Yalp Sutu zet de digitale verleiding van gamen om naar kracht om de jeugd in beweging te brengen.

Doordat continu nieuwe spellen worden geïntroduceerd blijft de Yalp Sutu uitdagend.

De Yalp Sutu kan ook ’s avonds bespeeld worden, maar het is ook mogelijk om een klok in te stellen. Met het remote control systeem kan je de Yalp Sutu online beheersen.

Integratie in een sportkooi of boardingveld

De Yalp Sutu kan geplaatst worden als losstaand product, maar ook in een sportkooi of boardingveld. Deze multifunctionele velden worden altijd kosteloos op maat ontworpen. U bepaalt met onze ontwerpers de afmetingen, plaatsing van doeltjes, baskets, lijnenspel en de indeling van het hekwerk.

Sutu in bestaande sportkooi
Is er al een sportkooi in uw gemeente? Geef deze een upgrade door de Yalp Sutu in dit bestaande sportveld te plaatsen. Binnen een beperkter budget dan een nieuwe kooi, krijgt de wijk een geheel nieuwe sportimpuls. Vraag Yalp naar de mogelijkheden.

Janneke oude Alink
Jeugd moeten uitgedaagd worden in hun eigen belevingswereld. Games, computers, voetbal en competitie. Geweldig hoe ook de meiden aangetrokken zijn door Yalp Sutu.
– Gemeente Hengelo

 

Wimjoost Licht
Het is belangrijk om bewust met je tijd mee te gaan en je te verdiepen in de hedendaagse jeugd. Alleen zo kun je vaststellen dat de tijd zodanig is veranderd dat andere sportoplossingen nodig zijn.
– Gemeente Hengelo