Huur Bubbelbal op uw sportvereniging

Bubbelbal op uw sportvereniging

Zin om met je voetbalteam een leuk voetbaltuitje te organiseren? Altijd al je aanvoerder of leider een flinke beuk willen geven en hem te laten vliegen? Dan heeft X-perience Events de altijd leuke bubbelballen te bieden. Bubbelbal, ook wel bumperbal genoemd is uitermate geschikt voor uw sportvereniging. Het beukspelletje is geweldig om aan te bieden tijdens een toernooi, open dag, jubileumjaar of andere activiteit bij uw club!

De bubbelballen hebben wij in kinderformaat en in volwassen fortmaat. Een set bestaat uit 10 bubbelballen en is geheel naar uw keuze leverbaar. Op locatie leveren of toch liever zelf ophalen? Dat kan uiteraard altijd in overleg met X-perience Events.

Bubbelbal sportverenigingen

Bij bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelbal kun je een partijtje voetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Huur bubbelbal op uw sportvereniging voor een unieke en hilarische ervaring!

Hilarisch bedrijfsfeestje met Bubbelbal

De Bubbelbalset bestaat uit 10 ballen met lucht gevulde plastic ballen om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Huur Bubbelbal voor een onvergetelijke dag!

Waar bestaat de Bubbelbalset uit?

Deze Bubbelbalset bevat de volgende artikelen:

* 10 x bubbelballen in volwassen of kinderformaat
* 1 voetbal

Bubbelbal

Zelf ophalen
150
  • Ophalen in Markelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

Bubbelbal

Inclusief transport
175
  • €0,50 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €25,- (optioneel)

Bubbelbal kinderfeestje

Het hilarische bubbelvoetbal bij uw kinderfeestje? Dat kan nu! Met de bubbelballen op uw kinderfeestje heeft u gegarandeerd het leukste kinderfeestje in de buurt. Met de bubbelballen tovert u meteen een glimlach op het gezicht van de kinderen!

Bubbelbal Sportverenigingen

Op elk evenement van een sportvereniging mag onze Bubbelbalset niet missen! Op elk toernooi, open dag of jeugdkamp zijn de bubbelballen een groot succes. Bij elke sportvereniging is het op elke activiteit of evenement een gegarandeerd succes!

Bubbelbal Bedrijfsfeestje

Heeft u zin om uw baas of collega flink onderuit te halen op een voetbalveld? Dat kan uiteraard met Bubbelbal! Huur nu de Bubbelballen voor uw bedrijf en zorg voor leuke gesprekstof op de werkvloer. Bij elk bedrijfsfeestje of evenement van uw bedrijf is Bubbelbal een aanrader!

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!