Actie: Interactieve voetbalmuur t/m februari

Actie: Interactieve voetbalmuur t/m februari

2 oktober 2018 Verslagen

Gezien het grote succes afgelopen twee weken tijdens de nationale sportweken gaan we door met onze actie van oktober tot en met februari. In totaal hebben er 10 gemeenten gebruik gemaakt van onze actie. Veel enthousiaste kinderen die een poging hebben gewaagd op onze voetbalmuur. Onze interactieve voetbalmuur is dan ook te huur voor €500,- exclusief de reiskosten. Wij leveren de muur inclusief ballenvangers en kunstgrasmatten. Deze actie is geldig voor evenementen die plaatsvinden van november tot en met februari. Naast een interactieve voetbalmuur hebben wij nog meer voetbalgerelateerde attracties zoals bubbelbal, een voetbaldartbord en boardingveldjes. Voor meer informatie hierover neem snel contact met ons op!

Interactieve voetbalmuur Sutu
Om de jeugd te stimuleren hebben wij een interactieve voetbalmuur voor evenementen. Hiermee kunnen wij de jeugd prikkelen met actieve en uitdagende games. Het aloude en nog altijd populaire muurtje trappen in een nieuw jasje en daagt ook de jeugd uit die normaal minder geïnteresseerd  is in bewegen. Want; juist bij de kinderen die normaal liever binnen gamen op een iPad zullen de interactieve games van de muur leuk vinden.

De voetbalmuur beschikt over 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Ook bevat de muur zelfs een snelheidsradar die de kracht van een schot meet. De muur werkt simpel en snel. Met één druk op de knop kun je beginnen aan één van de tien games!

About the author

Maikel Rijnenberg: